Nopea toimitus | Maksuton toimitus yli 40 € tilauksiin! | Myymälän aukioloajat »

Miten suojaamme hevosen auringolta ja hyönteisiltä ?

Miten itse suojaamme hevoset auringolta ja hyönteisiltä ? Hevosen pään suojaaminen auringolta ja hyönteisiltä on tärkeää myös muille kuin laidun hevosille. Jo lyhyenkin tarhassa olon aikana saattaa hevosen herkkä vaalea turpa palaa auringon UV säteiden aiheuttamana tai hyönteiset kiusata silmiä. Tässä muutama helppo vinkki miten käytännöllisesti ja nopeasti suojaat ulkoilemaan lähtevän hevosen pään auringolta !

Hevosen silmien suojaaminen UV säteilyltä

Erilaiset lentävät hyönteiset auiheuttavat usein herkän hevosen silmiin ärsytystä. Tämä ärsytys johtaa usein nopeastikin silmätulehduksen. Etenkin, jos kyseessä on kilpaileva hevonen, on silmien suojaaminen harkinnan arvoista. Monet silmätipat ja lääke valmisteet ovat Doping aineita ja niissä voi doping varoaika olla yllättävänkin pitkä. 

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Horseware Amigo Mio Fly Mask on ehkä helppokäyttöisin hyönteishuppu. Se suojaa hevosen silmät sekä hyönteisiltä ja auringon UV - säteilyltä. Tämä hyönteishuppu on erittäin kätevä pukea ja riisua mennen tullen ! 

Hupun pukeminen käy nopeasti joko riimun alle tai päälle. Hevosella ei tarvitse olla riimua päässä hupun kanssa. Hyvä muotoilu pitää hupun irti hevosen silmistä. Vahva tarra pitää Horseware Amigo Mio Fly Maskin hyvin paikoillaan. Horseware Amigo Mio Fly Mask

Horseware Amigo Mio Fly Mask suojaa hevosen silmät ja se on helppo pukea

Horseware Amigo Mio Fly Mask "hevosen aurinkolasit! :)

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Hevosen ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä

Myös hevosen iho voi palaa auringossa. Samalla lailla kuin ihmisen. Erityisesti hevosen vaaleanpunainen iho palaa usein herkästikin eli kohdat joissa hevosella on valkoista karvaa. Etenkin hevosen valkoinen turpa on altis auringon polttamalle. 

Horseware Groom Away Soothing Sun Protection aurinkovoide hevoselle

Hevosen ihon palamiselta suojaa kätevästi Horseware Groom Away Soothing Sun Protection hevosille kehitetty aurinkovoide. Tämä aurinkovoide hevoselle on kehitetty eirtyisesti suojaamaan hevosen herkkiä iho alueita kuten pään alueita.

Groom Away Soothing Sun Protection, hevosen aurinkovoiteen, levittäminen on helppoa. Tuote on pakattu pumppu pulloon, josta se on helppo levittää. Tuote ei sisällä öljyä, joten se ei "likaista tai sotke" hevosta tai hoitajaa.

Horseware Groom Away Soothing Sun Protection Aurinkosuoja hevoselle
Horseware Groom Away Soothing Sun Protection Aurinkosuoja hevoselle


  • Vahvin saatavilla oleva UVB30-suojakerroin
  • Kestää iholla hyvin
  • Helppo laittaa, ei likaista hevosta tai hoitajaa
  • Hien- ja vedenkestävä
  • Sisältää suodattavia mineraaleja, jotka antavat 100 % suojaustehon
  • Voidaan levittää myös ärtyneelle ja auringon polttamalle iholle
  • Uudistaa ja parantaa jo auringon polttamaa hevosen ihoa
  • Hinta 13 euroa
  • Linkki verkkokauppaan

Hevosen suojaaminen auringon UV säteilyltä

joskus myös koko hevosen suojaaminen auringon UV säteilyltä on tarpeellista. 

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi

Horseware Amigo Aussien Allrounder on kehitetty suojaamaan hevosta auringon UV - säteilyltä, lialta sekä pieniltä vesikuuroilta. Erinomainen loimi, jos hevonen ei tarvitse varsinaista hyönteisloimea.

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi
Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaa UV säteiltä, lialta ja vedeltä
Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi 

Miten itse käytämme näitä tuotteita ? 

Horseware Amigo Aussien Allrounder loimi 

Horseware Amigo Aussien Allrounder loimi  on erinomainen esimerkiksi kisa - tai valmennuspäiviin, jolloin lähtö kotoa on vasta illemmalla. Hevosen voi pestä edellisenä päivänä valmiiksi ja loimi suojaa hevosen lialta aamu ulkoilun ajan. Hevonen pääsee ulos ja oma aikaa säästyy puhdistamiselta :)

Horseware Amigo Aussie Allrounder loimi estää tehokkaasti myös mustan hevosen haalistumista aurongon paisteessa ! 

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaa hevosen lialta ja auringon polttamilta
Horseware Amigo Aussie Allrounder loimi suojaa hevosen lialta ja auringon polttamilta !

Horseware Groom Away Shooting Sun Protection aurinkovoide hevoselle

Hevoselle, jolla on valkoinen turpa, käytämme aurinkoisina päivinä aurinkovoidetta. "Diivan" valkoinen turpa palaa helposti auringossa.

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Jokaiselle hevoselle tarvittaessa tarhaan Mio Fly Mask. Etenkin päivinä, jolloin ei tuule, hyönteisiä on hevosten silmien ympärillä ja aiheuttavat silmien vuotamista. 

Amigo Mio Fly Mask sekä Groom Away Shooting Protection aurinkovoide ovat käytössä päivittäin
Amigo Mio Fly Mask sekä Groom Away Shooting Protection aurinkovoide ovat käytössä päivittäin


Kaikki tuotteet hevoselle verkkokaupasta www.reunos.fi Toimitukset ovat nopeat ja ilmaiset yli 40 euron tilauksille. Paljon vaihtuvia kampanjoita ja alennuksia ! 

Suosituimmat haut

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Tilaaminen

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, osoite ja puhelinnumero. Nämä kentät on merkitty verkkokaupassa pakolliseksi. Asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa itse tietojen oikeellisuudesta kuten osoitteesta ja puhelinnumerosta. Nämä tiedot tulostuvat automaattisesti paketin osoiteteitoihin ja puhelinnumeroa käytettään mm. saapumisilmoitusten ja lokerokoodin lähettämiseen.

Hinnat

Tuotteen hinnat on esitetty tuotteen yhteydessä. Tuotteen hinta sisältää voimasaolevan ALV:n. Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja. Tilausvahvistus ja kuitti sisältää ALV-erittelyn. 

Reunos Oy varaa oikeuden tuotetieto- ja hintamuutoksiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien tai tuotteen valmistajasta johtuvien muutosten sattuessa kaupan purkamiseen. Mikäli kauppa puretaan Reunos Oy:n toimesta, maksamme tuotteen hinnan takaisin emmekä sitoudu maksamaan muita kuluja asiakkaalle.

Maksutavat 

Maksutapoina verkkopankit, mobiilimaksutavat, maksukortit sekä lasku- ja osamaksu. Postiennakolla tai bussiennakolla tilatessasi maksat tilauksesi noudon yhteydessä.

Verkkopankit / mobiilimaksutavat / maksukortit / lasku- ja osamaksu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitustavat, toimitusaika ja toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksille:

Emme peri toimituskuluja yli 40 euron tilauksista mikäli maksu tapa on muu kuin postiennakko, bussiennakko tai rahti. Alle 40 euron tilauksien sekä postiennakolla ja bussiennakolla tilattavien toimituskulut ovat 8 euroa ja rahdin hinta alk 13 € riippuen painosta.

Toimituskulut sisältävät posti –ja pakkauskulut.

Toimitustapa Nouto Reunoksesta 0,00 euroa. Mikäli noudat tuotteet myymälästä, odota varmistustamme, että tuotteet ovat valmiina ja saatavilla!

Jos tuotteet eivät mahdu yhteen pakettiin, pakkaamme ne useampaan. Ilmoitamme, kun tuotteet on pakattu.

Palauttaminen ja noutamatta jättäminen

Mikäli palautat tuotteen tai jätät noutamatta sen, maksaa palautuksen postimaksu 8 euroa (tai jos olet tilannut rahtina, alk. 13 €). Vähennämme sen palautettavan tuotteen hinnasta. Huomioi myös 8/13 euron palautusmaksu mikäli tilaat tuotteet maksunvälittäjän laskulla esim. Collector tai Joustoluotto. Tilatessasi laskulla, laskusta jää näin maksettavaksi 8 tai 13 euroa.

Toimitusaika

Keräämme, pakkaamme ja lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Mikäli tilaat tuotteita myymälän aukioloaikana maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 12 - 17, pyrimme saamaan kaikki ennen klo 14.00 tulleet tilaukset lähtemään samana päivänä. Kun tuotteet on pakattu, verkkokaupasta tulee seurantakoodi sähköpostiisi. Pääset näin seuraamaan lähetyksen kulkua Postin tai Matkahuollon sivuilta ja noutamaan paketin välittömästi sen saavuttua. SUOSITTELEMME TOIMITUSTAPAA MATKAHUOLTO.

Mikäli et ole saanut tilauksen vahvistusta tai seurantakoodia tarkasta sähköpostisi roskapostikansio.

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Vaihto- ja palautusohjeet

Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa meille etukäteen. Mikäli tuotteiden mukana ei ole tullut palautuslomaketta, laita mukaan lappu, jossa ilmenee tilaajan nimi tai tilausnumero. Kun tuotteiden mukana on lappu, se nopeuttaa käsittelyä tuotteiden saavuttua meille. Jos haluat vaihtaa,voit ottaa yhteyttä niin voimme myös varata mahdollisen vaihtotuotteen odottamaan. Emme vastaanota palautuksia, jos tuotetta on käytetty, se on likainen tai tuotteen laput puuttuvat tuotteesta. Huomioithan myös, että tuotteen alkuperäis laatikot/pakkaus muovit tulee olla uuden veroiset.

Mikäli tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä sähköpostitse info@reunos.fi tai puhelimitse numeroon 02 231 6514. Puhelinnumero vastaa myymälän aukioloaikana maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 12 - 17. Sähköposti luetaan ja verkkokauppa tilauksia käsitellään joka arkipäivä.

Palautuskoodit

Matkahuollon palautuskoodi on 9528825.

Postin asiakaspalautuskoodi on 632320.

Käytä aina asiakaspalautuskoodia. Tämä varmistaa tuotteiden perille tulon ja on lähettäjälle ilmainen.

Emme vastaa palautetuista lähetyksistä, jotka on lähetetty ilman asiakas palautuskoodia. Hyväksyessään toimitusehdot verkkokaupassa asiakas sitoutuu palauttamaan kaikki tuotteet meille käyttäen ylläolevia asiakaspalautuskoodeja. Myös asiakaspalautuksiin suosittelemme Matkahuoltoa.

Asiakaspalautuksen hinta

Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton lähettäessä, mutta takaisin maksusta veloitamme 8 euron postikulut. Mikäli olet tilannut tuotteita rahtina, veloitamme alk. 13 € postikulut (eli saman verran kuin olemme veloittaneet lähetyskuluja).

Jos olemme itse lähettäneet väärän tuotteen, maksamme kaikki lähetyksistä aiheutuneet kulut.

Mikäli tuote palautetaan (tai sitä ei noudeta ja se palautuu meille), maksamme takaisin ainoastaan tuotteen hinnan vähennettynä 8 euroa (alk. 13 € jos olet tilannut rahtina) tuotteen palautuksesta aiheutuneista postikuluista.

Tietoa tuotteen vaihdosta

Tarjoamamme maksuton vaihto-oikeus koskee ainoastaan tuotteen vaihtamista saman tuotteen eri kokoon. Vaihto-oikeus ei koske tuotteen vaihtamista toisen väriseen tai kokonaan toiseen tuotteeseen. Jos varastossamme ei ole ko tuotetta, otamme Sinuun yhteyttä.

Reunos Oy lähettää vaihtotuotteen veloituksetta kerran yhtä tilausta kohti. Mikäli tuotetta vaihdetaan useamman kerran veloitamme lähetyksestä normaalit postikulut (8 euroa).

Mikäli olemme lähettäneet väärän tai viallisen tuotteen vaihdamme sen ilman lisäkuluja. Viallisista ja väärin lähetetyistä tuotteista tulee huomauttaa seitsemän (7) päivän aikana tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä meille välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Viivästynyt toimitus

Mikäli tuotteen toimitusviivästyy meistä johtuvista syistä sitoudumme maksamaan tuotteen hinnan takaisin. Emme sitoudu maksamaan muita kuluja.

Myymälän osoite

Hallimestarinkatu 9 20780 KAARINA

Katso aukioloajat täältä: Myymälä.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit