Nopea toimitus | Maksuton toimitus yli 79 € tilauksiin!

Miten suojaamme hevosen auringolta ja hyönteisiltä ?

Miten itse suojaamme hevoset auringolta ja hyönteisiltä ? Hevosen pään suojaaminen auringolta ja hyönteisiltä on tärkeää myös muille kuin laidun hevosille. Jo lyhyenkin tarhassa olon aikana saattaa hevosen herkkä vaalea turpa palaa auringon UV säteiden aiheuttamana tai hyönteiset kiusata silmiä. Tässä muutama helppo vinkki miten käytännöllisesti ja nopeasti suojaat ulkoilemaan lähtevän hevosen pään auringolta !

Hevosen silmien suojaaminen UV säteilyltä

Erilaiset lentävät hyönteiset auiheuttavat usein herkän hevosen silmiin ärsytystä. Tämä ärsytys johtaa usein nopeastikin silmätulehduksen. Etenkin, jos kyseessä on kilpaileva hevonen, on silmien suojaaminen harkinnan arvoista. Monet silmätipat ja lääke valmisteet ovat Doping aineita ja niissä voi doping varoaika olla yllättävänkin pitkä. 

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Horseware Amigo Mio Fly Mask on ehkä helppokäyttöisin hyönteishuppu. Se suojaa hevosen silmät sekä hyönteisiltä ja auringon UV - säteilyltä. Tämä hyönteishuppu on erittäin kätevä pukea ja riisua mennen tullen ! 

Hupun pukeminen käy nopeasti joko riimun alle tai päälle. Hevosella ei tarvitse olla riimua päässä hupun kanssa. Hyvä muotoilu pitää hupun irti hevosen silmistä. Vahva tarra pitää Horseware Amigo Mio Fly Maskin hyvin paikoillaan. 

Horseware Amigo Mio Fly Mask
Horseware Amigo Mio Fly Mask suojaa hevosen silmät ja se on helppo pukea

Horseware Amigo Mio Fly Mask "hevosen aurinkolasit! :)

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Hevosen ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä

Myös hevosen iho voi palaa auringossa. Samalla lailla kuin ihmisen. Erityisesti hevosen vaaleanpunainen iho palaa usein herkästikin eli kohdat joissa hevosella on valkoista karvaa. Etenkin hevosen valkoinen turpa on altis auringon polttamalle. 

Horseware Groom Away Soothing Sun Protection aurinkovoide hevoselle

Hevosen ihon palamiselta suojaa kätevästi Horseware Groom Away Soothing Sun Protection hevosille kehitetty aurinkovoide. Tämä aurinkovoide hevoselle on kehitetty eirtyisesti suojaamaan hevosen herkkiä iho alueita kuten pään alueita.

Groom Away Soothing Sun Protection, hevosen aurinkovoiteen, levittäminen on helppoa. Tuote on pakattu pumppu pulloon, josta se on helppo levittää. Tuote ei sisällä öljyä, joten se ei "likaista tai sotke" hevosta tai hoitajaa.

Horseware Groom Away Soothing Sun Protection Aurinkosuoja hevoselle
Horseware Groom Away Soothing Sun Protection Aurinkosuoja hevoselle


 • Vahvin saatavilla oleva UVB30-suojakerroin
 • Kestää iholla hyvin
 • Helppo laittaa, ei likaista hevosta tai hoitajaa
 • Hien- ja vedenkestävä
 • Sisältää suodattavia mineraaleja, jotka antavat 100 % suojaustehon
 • Voidaan levittää myös ärtyneelle ja auringon polttamalle iholle
 • Uudistaa ja parantaa jo auringon polttamaa hevosen ihoa
 • Hinta 13 euroa
 • Linkki verkkokauppaan

Hevosen suojaaminen auringon UV säteilyltä

joskus myös koko hevosen suojaaminen auringon UV säteilyltä on tarpeellista. 

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi

Horseware Amigo Aussien Allrounder on kehitetty suojaamaan hevosta auringon UV - säteilyltä, lialta sekä pieniltä vesikuuroilta. Erinomainen loimi, jos hevonen ei tarvitse varsinaista hyönteisloimea.

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi
Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaa UV säteiltä, lialta ja vedeltä
Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaloimi 

Miten itse käytämme näitä tuotteita ? 

Horseware Amigo Aussien Allrounder loimi 

Horseware Amigo Aussien Allrounder loimi  on erinomainen esimerkiksi kisa - tai valmennuspäiviin, jolloin lähtö kotoa on vasta illemmalla. Hevosen voi pestä edellisenä päivänä valmiiksi ja loimi suojaa hevosen lialta aamu ulkoilun ajan. Hevonen pääsee ulos ja oma aikaa säästyy puhdistamiselta :)

Horseware Amigo Aussie Allrounder loimi estää tehokkaasti myös mustan hevosen haalistumista aurongon paisteessa ! 

Horseware Amigo Aussie Allrounder suojaa hevosen lialta ja auringon polttamilta
Horseware Amigo Aussie Allrounder loimi suojaa hevosen lialta ja auringon polttamilta !

Horseware Groom Away Shooting Sun Protection aurinkovoide hevoselle

Hevoselle, jolla on valkoinen turpa, käytämme aurinkoisina päivinä aurinkovoidetta. "Diivan" valkoinen turpa palaa helposti auringossa.

Horseware Amigo Mio Fly Mask

Jokaiselle hevoselle tarvittaessa tarhaan Mio Fly Mask. Etenkin päivinä, jolloin ei tuule, hyönteisiä on hevosten silmien ympärillä ja aiheuttavat silmien vuotamista. 

Amigo Mio Fly Mask sekä Groom Away Shooting Protection aurinkovoide ovat käytössä päivittäin
Amigo Mio Fly Mask sekä Groom Away Shooting Protection aurinkovoide ovat käytössä päivittäin


Kaikki tuotteet hevoselle verkkokaupasta www.reunos.fi.

Suosituimmat haut

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot


Toimitusehdot

Toimitustavat, toimitusaika ja toimituskulut:

Toimitamme toistaiseksi tilaukset vain Suomeen.

Ajantasaiset toimituskulut löydät aina näistä toimitusehdoista sekä kassalta.

Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille: Emme peri toimituskuluja yli 79 euron tilauksista.

Huomioi eri toimituskulut koskien rehusäkkejä (niiden ehdot alempana)

Alle 79 euron tilauksien toimituskulut ovat:

 • MATKAHUOLTO 4,90 € 
 • POSTI 5,90 €
Toimituskulut sisältävät posti –ja pakkauskulut. Jos tuotteet eivät mahdu yhteen pakettiin, pakkaamme ne useampaan. Ilmoitamme, kun tuotteet on pakattu, jos tulossa on useampi paketti.

Tarkista noutopiste aina saapumisilmoituksesta.

  Cavalor rehusäkkien toimituskulut ja toimitustavat:

  Cavalor rehusäkkien toimituskulut ovat aina 15 euroa/säkki. Rehut pakataan jokainen säkki yksinään pakettiin ja joka paketille tulee oma seurantakoodi. Ilmoitamme seurantakoodin joka paketille sen jälkeen, kun olemme pakanneet rehut.

  Verkkokaupasta tilatut Cavalor rehut tulevat lähimpään Postin noutopisteeseen. Pyrimme toimittamaan rehut joko samana tai seuraavana arikipäivänä.

  Cavalor rehuja voi tilata myös LAVATOIMITUKSENA. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa lavalle niin paljon säkkejä, kun siihen mahtuu (n. 30-33 säkkiä/ 1 lava). Lavan toimitusmaksu on sama säkki määrästä riippumatta ja samalla lavalla voidaan toimittaa myös muita Cavalor-tuotteita. Lavan rahti maksu tulee aina asiakkaan maksettavaksi, rehuille ei ole ilmaista toimitustapaa määrästä riippumatta. Lavan sen hetkisen rahtimaksun voit tiedustella ja tilata meiltä rehut spostilla info@reunos.fi tai arkisin puhelimella klo 10 - 14.

  Alennuskupongit

  Mikäli alekoodia ei käytetä tilauksen yhteydessä, emme hyvitä alennusta jälkeenpäin emmekä vastaa asiakkaalle tästä mahdollisesti aiheutuneista kuluista. Muista siis kirjoittaa alekoodi kassalla!

  Paketin noutamatta jättäminen

  Mikäli jätät tuotteet noutamatta niiden saavuttua ja ne palautuvat meille, maksaa palautuksen postimaksu 8 euroa (tai jos olet tilannut rehusäkin, alk. 15 €). Vähennämme sen palautettavan tuotteen hinnasta. Huomioi myös 8/15 euron palautusmaksu mikäli tilaat tuotteet maksunvälittäjän laskulla esim. Collector tai Joustoluotto. Tilatessasi laskulla, laskusta jää näin maksettavaksi 8 tai 15 euroa.

  Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

  Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Lisäravinteita ja rehusäkkejä ei voi palauttaa mikäli ne on aukaistu.

  Palautuskoodit

  Matkahuollon asiakaspalautuskoodi: 9528825

  Postin asiakaspalautuskoodi on 632320.

  SUOSITTELEMME KÄYTTÄMÄÄN MATKAHUOLTOA!

  Käytä aina asiakaspalautuskoodia. Tämä varmistaa tuotteiden perille tulon ja on lähettäjälle ilmainen.

  Emme vastaa palautetuista lähetyksistä, jotka on lähetetty ilman asiakaspalautuskoodia. Hyväksyessään toimitusehdot verkkokaupassa asiakas sitoutuu palauttamaan kaikki tuotteet meille käyttäen ylläolevia asiakaspalautuskoodeja. Myös asiakaspalautuksiin suosittelemme Matkahuoltoa.

  Vaihto- ja palautusohjeet

  Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa meille etukäteen. Mikäli tuotteiden mukana ei ole tullut palautuslomaketta, laita mukaan lappu, jossa ilmenee tilaajan nimi tai tilausnumero. Kun tuotteiden mukana on lappu, se nopeuttaa käsittelyä tuotteiden saavuttua meille. Jos haluat vaihtaa,voit ottaa yhteyttä niin voimme myös varata mahdollisen vaihtotuotteen odottamaan. Jos et halua varata tuotetta odottamaan, vaihdosta ei tarvitse olla yhteydessä.

  Mikäli tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä sähköpostitse info@reunos.fi tai puhelimitse numeroon 0504715827 (arkisin klo 10 - 14). Sähköposti luetaan ja verkkokauppa tilauksia käsitellään joka arkipäivä.

  Hyvitys tuotteista maksetaan asiakkaalle, kun tilaus palautuu varastollemme. Maksamme hyvityksen palautetuista tuotteista kahden viikon kuluessa tavaran saapumisesta meille sillä maksutavalla, jolla asiakas on maksanut alkuperäisen tilauksen. Mikäli tilaus on maksettu laskulla, Reunos ei vastaa tilauksen peruuttamisesta mahdollisesti koituneista viivästys- yms. kuluista. Pidämme itsellämme oikeuden hyväksyä tai hylätä palautukset, joissa tuote ei ole myyntikuntoinen. Rehuja ja lisäravinteita ei voi palauttaa. Emme vastaanota palautuksia, jos tuotetta on käytetty, se on likainen tai tuotteen laput puuttuvat tuotteesta. Huomioithan myös, että tuotteen alkuperäislaatikot/pakkausmuovit tulee olla uuden veroiset.

  Asiakaspalautuksen hinta

  Palautuksista veloitamme 4,90 € TAI 5,90 €. Jos olet tilannut yli 79 eurolla, mutta palautuksen jälkeen tilauksesi arvo on alle 79 euroa, vähennämme 4,90 € tai 5,90 € palautuksista.

  Jos olemme itse lähettäneet väärän tuotteen, maksamme kaikki lähetyksistä aiheutuneet toimituskulut.

  Toimitusaika

  Keräämme, pakkaamme ja lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä.

  HUOM. TOIMITUSTAVAT! Matkahuolto paketit lähtevät meiltä joka arkipäivä. Postin paketit lähtevät tiistaisin ja torstaisin. Jos olet valinnut toimitustavaksi Postin ja samassa valitsemassasi noutopisteessä on myös Matkahuolto, pidämme oikeuden muuttaa paketin toimitustavaksi Matkahuolto. Tarkista noutopiste aina saapumisilmoituksesta.

  Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta (huom. Posti lähtee ti ja to, MH joka päivä) Kun tuotteet on pakattu, verkkokaupasta tulee seurantakoodi sähköpostiisi. Pääset näin seuraamaan lähetyksen kulkua Postin tai Matkahuollon sivuilta ja noutamaan paketin välittömästi sen saavuttua. 

  Mikäli et ole saanut tilauksen vahvistusta tai seurantakoodia tarkasta sähköpostisi roskapostikansio.

  Tilaaminen

  Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, osoite ja puhelinnumero. Nämä kentät on merkitty verkkokaupassa pakolliseksi. Asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa itse tietojen oikeellisuudesta kuten osoitteesta ja puhelinnumerosta. Nämä tiedot tulostuvat automaattisesti paketin osoitetietoihin ja puhelinnumeroa käytettään mm. saapumisilmoitusten ja lokerokoodin lähettämiseen.

  Hinnat

  Tuotteen hinnat on esitetty tuotteen yhteydessä. Tuotteen hinta sisältää voimassaolevan ALV:n. Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja. Tilausvahvistus ja kuitti sisältää ALV-erittelyn.

  Reunos Oy varaa oikeuden tuotetieto- ja hintamuutoksiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien tai tuotteen valmistajasta johtuvien muutosten sattuessa kaupan purkamiseen. Mikäli kauppa puretaan Reunos Oy:n toimesta, maksamme tuotteen hinnan takaisin emmekä sitoudu maksamaan muita kuluja asiakkaalle.

  Maksutavat

  Maksutapoina verkkopankit, mobiilimaksutavat, maksukortit sekä lasku- ja osamaksu.

  Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

  Innova 2

  Lutakonaukio 7

  40100 Jyväskylä

  www.paytrail.com

  Reklamaatiot

  Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, otathan heti yhteyttä. Teemme parhaamme että olet tyytyväinen hankintoihisi ja edustamme vain tuotteita joiden laatuun luotamme. Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan maahantuojalle/valmistajalle tutkittavaksi, joten käsittely saattaa kestää muutaman viikon. Tuoteyksityiskohta- ja värisävymuutokset eivät oikeuta reklamaatioon.

  Tietoa tuotteen vaihdosta

  Tarjoamamme maksuton vaihto-oikeus koskee ainoastaan tuotteen vaihtamista saman tuotteen eri kokoon. Vaihto-oikeus ei koske tuotteen vaihtamista toisen väriseen tai kokonaan toiseen tuotteeseen. Jos varastossamme ei ole ko tuotetta, otamme Sinuun yhteyttä.

  Reunos Oy lähettää vaihtotuotteen veloituksetta kerran yhtä tilausta kohti. Mikäli tuotetta vaihdetaan useamman kerran veloitamme lähetyksestä normaalit toimituskulut (4,90 tai 5,90).

  Mikäli olemme lähettäneet väärän tai viallisen tuotteen vaihdamme sen ilman lisäkuluja. Viallisista ja väärin lähetetyistä tuotteista tulee huomauttaa seitsemän (7) päivän aikana tuotteen vastaanottamisesta.

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä meille välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkalla, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai matkahuoltoon.

  Viivästynyt toimitus

  Mikäli tuotteen toimitus viivästyy meistä johtuvista syistä sitoudumme maksamaan tuotteen hinnan takaisin. Emme sitoudu maksamaan muita kuluja.

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit